Νίνο: Η Χρυσή και τα δυο τους παιδιά του άλλαξαν τη ζωή



Ο Νίνο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album «Έρχεται η νύχτα», έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, δήλωσε έτοιμος για όλα και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Hello!». Ο Νίνο υποστηρίζει ότι εκτός από τη μουσική, τον ορίζει πλέον η οικογένειά του, τα παιδιά του και η σύζυγός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Τονίζει πως η γέννηση των δύο του παιδιών, του άλλαξε όλη του τη ζωή.

«Πριν γεννηθούν τα παιδιά μου, ό,τι κι αν έκανα ήταν για να αισθάνονται περήφανοι οι γονείς μου. Τώρα αυτό άλλαξε. Μόλις είδα την πλάτη του γιου μου να βγαίνει (σ.σ. ήταν παρών στον τοκετό), είπα πως πλέον λειτουργώ μόνο για αυτά. Θέλω όταν μεγαλώσουν να καταλάβουν ότι μπορείς να πέσεις και να ξανασηκωθείς, να κατακτήσεις τον κόσμο, αλλά και να τον χάσεις. Να ξέρουν ότι μπορείς να δημιουργήσεις πολλά από το μηδέν», υποστηρίζει.

Μετάνιωσε που έγινε πατέρας σε νεαρή ηλικία;
«Καθόλου. Ίσα-ίσα,το χαίρομαι. Το αίμα μου θα βράζει ακόμα, όταν αρχίσει να βράζει και το δικό τους».

Η Χρυσή άλλαξε τη ζωή του
; «Η ζωή μου είναι πριν και μετά τα παιδιά. Αλλά τα παιδιά τα γέννησε η Χρυσή». Ο ίδιος τονίζει ωστόσο ότι δεν έχει αλλάξει αλλά τα παιδιά του έχουν αλλάξει τη ζωή του.

Πώς γίνεται αυτό; «Γιατί το πρωί με φωνάζουν “μπαμπά”. Η ζωή είναι διαφορετική, όχι στο μυαλό μου. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός. Η γυναίκα είναι προετοιμασμένη να γίνει μητέρα, αλλά στον άνδρα δε συμβαίνει αυτό. Κι εκεί γίνεται ένα μπέρδεμα, με τη γυναίκα να απαιτεί από τον άνδρα να καταλάβει».

Για το αν θέλει να γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, είπε: «Έχουμε δυο παιδιά, που ήρθαν πολύ γρήγορα. Για 36 μήνες ήμασταν στη διαδικασία προσαρμογής. Τώρα πρέπει να τα απολαύσουμε. Έχει ο Θεός».